Vaporesso Zero 2 800mAh POD


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

Zero 2 je novi POD iz kompanije Vaporesso, naslednik popularnog Renova Zero modela. Sličnog oblika ali sa većom baterijom i unapređenim elektronskim čipom, Zero 2 predstavlja sjajan izbor za one koji traže mali i kvalitetan POD.

Podeli sa prijateljima

Vaporesso Zero 2 800mAh POD e-cigareta


Vaporesso Renova Zero je bio model koji je na velika vrata uveo POD uređaje na vapersku scenu. Malih dimenzija i maksimalno jednostavan za upotrebu, uz fantastične performanse, za tili čas je postao mega popularan širom sveta. Sada nam Vaporesso predstavlja naslednika ovog modela koji će, sudeći po specifikacijama i dizajnu, ne samo dostići nego i prestići popularnost starijeg brata.


Vaporesso Zero 2 POD se bez problema može koristiti i sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) ali je prevashodno namenjen za upotrebu sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).
Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti


(levo je Vaporesso Renova Zero, desno je Vaporesso Zero 2 POD)

Vizuelna sličnost sa prvim Zero modelom je lako uočljiva. No, tu su i neka značajna unapređenja. Osnovno unapređenje je u kapacitetu baterije. Integrisana ćelija u Zero 2 modelu ima kapacitet od 800mAh. Takođe, telo Zero 2 poda je asimetrično: sa jedne strane je ravno a na drugoj ima izbočinu (tj. "grbu"). Zbog svog prilično inovativnog oblika, Zero 2 osetno lepše leži u ruci.

Na kraju, zamenski kertidži sada imaju kapacitet 3ml i unapređena im je zaštita od curenja tečnosti. Za Zero 2 model su dostupne dve standardne varijante (1.3 oma CCELL i 1.0 oma MESH) a mogu se koristiti i na prvom Renova Zero modelu.


Zero 2 POD e-cigareta je visokog kvaliteta izrade. Telo uređaja ima višeslojni zaštitni premaz, što mu osim vanserijski lepog izgleda daje i povećanu otpornost na habanje.


Rad ove POD e-cigarete kontroliše poznati AXON elektronski čip, koji garantuje preciznost i stabilan rad. Zero 2 isporučuje maksimalan užitak bez potrebe da se korisnik bavi podešavanjima, tako da nema opcije za podešavanje izlazne snage. Ukoliko se koristi kertridž sa CCELL grejačem (1.3 oma) izlazna snaga je 9W, sa MESH grejačem (1.0 oma) izlazna snaga je 11W.

Grejač Zero 2 POD-a se aktivira automatski, kada korisnik povuče vazduh (paru).

Napunjenost baterije se prikazuje inovativnim tidal svetlom. Na telu je niz lampica u obliku strelice, koje se gase kako se baterija prazni.

Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja. Kapacitet tanka je 3ml, a u kertridž je integrisan grejač.
Trenutno su dostupne dve varijante kertridža:
  • CCELL sa 1.3 oma grejačem
  • MESH sa 1.0 oma grejačem
Na mesh kertridžu je para nešto toplija i veći protok vazduha, a udarac u grlo (TH) izraženiji.

Za punjenje kertridža je potrebno da imate bočicu sa dugačkom i čvrstom kapaljkom, jer je Vaporesso implementirao svoju PTF (eng. Press to Fill) tehnologiju kojom se u smanjuje mogućnost curenja tečnosti iz kertridža ka bateriji. Tank se puni tako što gurnete kapaljku bočice duboko u PTF otvor na dnu kertidža, i onda sipate tečnost.
Ukoliko nemate ovakvu bočicu, možete se poslužiti odgovarajućom praznom bočicom koja je deo ovog kompleta.

Baterija se puniti preko usb kabla nove generacije, tip-c. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso Zero 2 800mAh POD e-cigareta (sa CCELL 1.3 oma kertridžom)
- zamenski MESH kertridž (1.0 oma)
- USB kabal
- uputstvo


Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din! Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Karbon    Ljubičasta    Multikolor    Plava    Zelena   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR