Vaporesso GEN PT80S 80W Kit


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,199.00 RSD

MOD-POD e-cigareta iz kompanije Vaporesso, interesantnog dizajna i respektabilnih performansi. Koristi poznate GTX zamenske glave, pokreće je izmenljiva 18650 Li-ion baterija (nije deo kompleta). Vaporesso PT80S je model predviđen za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL).

Podeli sa prijateljima

Vaporesso Gen PT80S 80W VW POD e-cigareta

Oznaku GEN je do sada nosilo nekoliko modela baterijskih modova kompanije Vaporesso. Sada je ova kolekcija bogatija za dva nova uređaja iz MOD-POD kategorije, GEN PT60 i GEN PT80S.
GEN PT80S je POD e-cigareta koju pokreće izmenljiva Li-ion 18650 baterija. Namenjena pre svega za zahtevnije korisnike koji e-cigaretu koriste uvlačenjem direktno u pluća.  

 
Vaporesso GEN PT80S je prvenstveno namenjen za korišćenje sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti). Budući da se radi o uređaju za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća, preporuka je da se u ovom uređaju ne koriste tečnosti sa nikotinskim solima (tzv. Nicsalt tečnosti). Ukoliko ipak želite da koristite Nicsalt tečnosti u GEN PT80S, nipošto to nemojte raditi sa zamenskim glavama koje su deo kompleta nego probajte GTX zamenske glave sa grejačima većeg otpora (0.6 oma i više).


Vaporesso GEN PT80S VW POD pokreće izmenljiva 18650 Li-ion baterija. Kapacitet tank kertridža je 4.5ml. Modernog je dizajna, lagan, izrađen od kvalitetnog materijala sa povećanom otpornošću na habanje. Sam uređaj je prijatan za korišćenje i jako lepo leži u ruci.

Za kvalitetan i pouzdan rad ovog uređaja stara se poznati AXON elektronski čip iz Vaporessa. GEN PT60 i GEN PT80S su prvi modeli iz ove kompanije koji donose neka inovativna rešenja, sa ciljem da korisnicima pruže još bolji i kvalitetniji užitak. Tu se pre svega misli na COREX tehnologiju, gde su GTX zamenske glave koje ovi modeli koriste izrađene upotrebom mesh grejača nove generacije i još kvalitetnijeg pamuka. Kao rezultat je dobijen intezivniji i dugotrajniji ukus.


GEN PT80S poseduje SMART opciju koja je veoma korisna pre svega za neiskusne korisnike. Prilikom ubacivanja kertridža sa zamenskom glavom, SMART funkcija očita otpor grejača i automatski postavi vrednost snage na preporučenu za taj otpor. Naravno, vi tu vrednost izlazne snage onda možete menjati ukoliko to želite. SMART funkcija je tu samo da se postara da ne spalite grejač ukoliko bi pokušali korišćenje sa prethodno podešenom snagom koja je prevelika za otpor novog grejača.

Istovremenim klikom na PLUS i MINUS dugme se ulazi u meni za izbor režima rada. Dostupni su režimi VW (izmenljiva snaga), VV (izmenljivi napon) i SMART VW.


Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja, a zamenska glava se samo ubaci (utisne) u ležište kertridža.
Osnova kertridža je okrugla, tako da će raditi kako god da ga ubacite u ležište.

GEN PT80S donosi inovativno rešenje za podešavanje protoka vazduha. Vazduh se podešava gore, preko prstena na vrhu kertidža. Ovaj sistem čini uređaj znatno otpornijim na curenje tečnosti zbog spoljašnjih uticaja (npr. temperatura) ili neadekvatne upotrebe (korišćenje na isuviše niskoj snazi, sa prejakim tečnostima itd...). Otvor za punjenje tanka se nalazi ispod istog prstena, pa se do njega takođe dolazi okretanjem.  


Zamenski tank kertridž za ovaj model e-cigarete možete pronaći na stranici Vaporesso X Tank kertridž

Kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave menjaju zasebno.
GEN PT80S koristi popularne Vaporesso GTX zamenske glave i kompatibilan je sa svim modelima iz GTX kolekcije. U ponudi je nekoliko različitih verzija, za MTL korišćenje i za DTL korišćenje. Postoji i GTX RBA zamenska glava, gde korisnik može sam da napravi i postavi grejač prema svojim afinitetima.

GTX zamenske glave za ovu e-cigaretu možete pronaći na stranici Vaporesso GTX zamenske glave
VAŽNA NAPOMENA: GEN PT80S je prvenstveno namenjen za DTL/rDTL korisnike. Ukoliko ste MTL korisnik, možete probati da u ovom uređaju koristite neku od MTL zamenskih glava (otpora 0.8 oma ili 1.2 oma) ali morate uzeti u obzir da je usnik ovog tank kertidža širi nego što to odgovara većini MTL korisnika, a nije izmenljiv.

Baterija se može puniti unutar uređaja, ali to ne treba koristiti kao čestu opciju. Ako bateriju i punite u modu, nemojte koristiti maksimalnu struju punjenja koju ovaj uređaj podržava (2A). Preporuka je da se baterije pune na eksternom punjaču, kako bi im sačuvali kapacitet i produžili životni vek.


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso GEN PT80S 80W VW POD e-cigareta
- USB kabal tip-c
- GTX zamenske glave: 0.15 oma (60W - 75W), 0.3 oma (32W - 45W)
- uputstvo

VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Napredni modeli   
Baterija:1 x 18650   
Vrsta:RDTL    DTL   
Osnovna boja:Crna    Plava    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso