Vaporesso GEN PT60 2500mAh VW POD


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,299.00 RSD

MOD-POD e-cigareta iz kompanije Vaporesso, interesantnog dizajna i respektabilnih performansi. Koristi poznate GTX zamenske glave, baterija kapaciteta 2500mAh je integrisana. Vaporesso PT60 je model predviđen za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL).

Podeli sa prijateljima

Vaporesso Gen PT60 2500mAh 60W VW POD e-cigareta

Oznaku GEN je do sada nosilo nekoliko modela baterijskih modova kompanije Vaporesso. Sada je ova kolekcija bogatija za dva nova uređaja iz MOD-POD kategorije, GEN PT60 i GEN PT80S.
GEN PT60 je POD e-cigareta sa integrisanom baterijskom ćelijom kapaciteta 2500mAh, namenjena pre svega za zahtevnije korisnike koji e-cigaretu koriste uvlačenjem direktno u pluća.  

 
Vaporesso GEN PT60 je prvenstveno namenjen za korišćenje sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti). Budući da se radi o uređaju za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća, preporuka je da se u ovom uređaju ne koriste tečnosti sa nikotinskim solima (tzv. Nicsalt tečnosti). Ukoliko ipak želite da koristite Nicsalt tečnosti u GEN PT60, nipošto to nemojte raditi sa zamenskim glavama koje su deo kompleta nego probajte GTX zamenske glave sa grejačima većeg otpora (0.6 oma i više).


Vaporesso GEN 60PT VW POD ima integrisanu baterijsku ćeliju kapaciteta 2500mAh. Kapacitet tank kertridža je 4.5ml. Modernog je dizajna, lagan, izrađen od kvalitetnog materijala sa povećanom otpornošću na habanje. Sam uređaj je prijatan za korišćenje i jako lepo leži u ruci.

Za kvalitetan i pouzdan rad ovog uređaja stara se poznati AXON elektronski čip iz Vaporessa. GEN PT60 i GEN PT80S su prvi modeli iz ove kompanije koji donose neka inovativna rešenja, sa ciljem da korisnicima pruže još bolji i kvalitetniji užitak. Tu se pre svega misli na COREX tehnologiju, gde su GTX zamenske glave koje ovi modeli koriste izrađene upotrebom mesh grejača nove generacije i još kvalitetnijeg pamuka. Kao rezultat je dobijen intezivniji i dugotrajniji ukus.


GEN PT60 poseduje SMART opciju koja je veoma korisna pre svega za neiskusne korisnike. Prilikom ubacivanja kertridža sa zamenskom glavom, SMART funkcija očita otpor grejača i automatski postavi vrednost snage na preporučenu za taj otpor. Naravno, vi tu vrednost izlazne snage onda možete menjati ukoliko to želite. SMART funkcija je tu samo da se postara da ne spalite grejač ukoliko bi pokušali korišćenje sa prethodno podešenom snagom koja je prevelika za otpor novog grejača.

Istovremenim klikom na PLUS i MINUS dugme se ulazi u meni za izbor režima rada. Dostupni su režimi VW (izmenljiva snaga), VV (izmenljivi napon) i SMART VW.


Ketridž je magnetima pričvršćen za bateriju uređaja, a zamenska glava se samo ubaci (utisne) u ležište kertridža.
Osnova kertridža je okrugla, tako da će raditi kako god da ga ubacite u ležište.

GEN PT60 donosi inovativno rešenje za podešavanje protoka vazduha. Vazduh se podešava gore, preko prstena na vrhu kertidža. Ovo GEN PT60 čini znatno otpornijim na curenje tečnosti zbog spoljašnjih uticaja (npr. temperatura) ili neadekvatne upotrebe (korišćenje na isuviše niskoj snazi, sa prejakim tečnostima itd...). Otvor za punjenje tanka se nalazi ispod istog prstena, pa se do njega takođe dolazi okretanjem.  


Zamenski tank kertridž za ovaj model e-cigarete možete pronaći na stranici Vaporesso X Tank kertridž

Kertridž nema integrisane grejače, nego se zamenske glave menjaju zasebno.
GEN PT60 koristi popularne Vaporesso GTX zamenske glave i kompatibilan je sa svim modelima iz GTX kolekcije. U ponudi je nekoliko različitih verzija, za MTL korišćenje i za DTL korišćenje. Postoji i GTX RBA zamenska glava, gde korisnik može sam da napravi i postavi grejač prema svojim afinitetima.

GTX zamenske glave za GEN PT60 možete pronaći na stranici Vaporesso GTX zamenske glave
VAŽNA NAPOMENA: GEN PT60 je prvenstveno namenjen za DTL/rDTL korisnike. Ukoliko ste MTL korisnik, možete probati da u ovom uređaju koristite neku od MTL zamenskih glava (otpora 0.8 oma ili 1.2 oma) ali morate uzeti u obzir da je usnik ovog tank kertidža širi nego što to odgovara većini MTL korisnika, a nije izmenljiv.

Baterija se puni preko usb kabla nove generacije, tip-c. Prilikom punjenja, maksimalna podržana struja je snage 2A ali se zbog očuvanja kapaciteta i dugovečnosti baterijske ćelije preporučuje punjenje strujom manje snage.


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso GEN PT60 2500mAh VW POD e-cigareta
- USB kabal tip-c
- GTX zamenske glave: 0.2 oma (45W - 60W), 0.4 oma (26W - 32W)
- uputstvo

VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike    Napredni modeli   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Vrsta:RDTL    DTL   
Osnovna boja:Braon    Crna    Plava    Srebrna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso