Vaporesso GEN 200+Itank Kit


Vaporesso
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

7,899.00 RSD

Komplet koji čine Vaporesso GEN S baterijski mod max snage 220W i Itank atomizer kapaciteta 8ml, namenjen je zahtevnijim korisnicima za korišćenje uvlačenjem direktno u pluća (DTL).

Podeli sa prijateljima

Vaporesso GEN 200 + Itank Kit


Komplet koji čine Vaporesso GEN S baterijski mod max snage 220W i Itank atomizer kapaciteta 8ml, namenjen je zahtevnijim korisnicima za korišćenje uvlačenjem direktno u pluća (DTL).


GEN 200 je novi model u GEN kolekciji baterijskih modova kompanije Vaporesso. Manjih dimenzija i lakši nego prethodnici, uz unapređenu verziju AXON elektronskog čipa, predstavlja sjajnu opciju za ljubitelje dual-18650 baterijskih modova. Uređaj je (bez baterija) težak samo 76 grama! Telo ovog baterijskog moda je presvučeno sa 4 zaštitna sloja, uključujući i sloj sa vatrostalnim polimerom, što ga čini znatno bezbednijim i otpornijim na habanje. Ovako lagan i sa hrapavim bočnim stranama, veoma lepo leži u ruci i prijatan je za korišćenje. Na ekranu od 0.96 inča su prikazani svi parametri bitni za rad samog uređaja.

Osim što je osetno lakši od prvih modela GEN modova, GEN 200 je i manjih dimenzija.


GEN 200 pokreće nova verzija poznatog AXON elektronskog čipa kompanije Vaporesso.
AXON donosi nekoliko interesantnih unapređenja i podiže užitak tokom korišćenja na viši nivo. Meni uređaja je organizovan malo drugačije nego što smo navikli, u njemu su dostupni sledeći režimi rada:

F(t): podrazumevani režim, automatskim podešavanjem snage i brzine zagrevanja grejača pokušava da izvuče maksimalnu i konstantnu aromu iz svake e-tečnosti.

PUL: Pulse mode. Unapređuje užitak tokom korišćenja pulsiranjem izlazne struje kako bi se postigao konstantan napon.

VWN: Variable Wattage Mode / Simple mode. Podešavanjem snage izlazne struje u skladu sa otporom grejača, korisnik pronalazi za sebe optimalnu postavku.

DIY: tradicionalni Vaporesso VW(H, N, S), VV i Bypass režimi rada.

Režim kontrole temperature (TC) ne postoji kao opcija na ovom uređaju.

GEN 200 pokreću dve 18650 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, uzimajući u obzir snagu koju ovaj mod može da isporuči i da su baterije vezane serijski.

Na displeju uređaja je prikazano trenutno stanje napunjenosti svake baterije posebno. Preporučljivo je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Baterije se postavljaju otvaranjem vrata na boku uređaja. Jasno su označeni polariteti baterija, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterija.

Baterije se mogu puniti i unutar uređaja, ali je preporuka da se za punjenje ipak koristi kvalitetan eksterni punjač. Još bitnije je da, i kada punite baterije unutar moda, to ne radite sa maksimalnom podržanom snagom (2A) jer takvo punjenje smanjuje kapacitet i skraćuje životni vek baterija!

Itank atomizer

Itank je novi DTL atomizer kompanije Vaporesso, koji koristi takođe novu generaciju zamenskih glava sa oznakom GTI. Vaporesso planira da im GTI bude novi standard za DTL atomizere, pa će se one koristiti u svim narednim DTL modelima.
Itank karakteriše novi sistem protoka vazduha nazvan Turbo Airflow, koji vazduh ravnomerno distribuira po celoj površini grejača. Rezultat je ravnomernija i intezivnija aroma, uz duže trajanje samih zamenskih glava.


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vaporesso GEN 200 VW 220W baterijski mod
- Vaporesso Itank 8ml atomizer
- Vaporesso GTI 0.20 oma zamenska glava (namenjena za snagu 60W - 75W)
- Vaporesso GTI 0.40 oma zamenska glava (namenjena za snagu 50W - 60W)
- zamensko tank staklo (ravno)
- zamenske gumice
- USB Tip-C kabal
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Napredni modeli   
Baterija:2 x 18650   
Vrsta:DTL   
Osnovna boja:Crna    Srebrna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR