Vandy Vape GAUR-21 200W baterijski mod


Vandy Vape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

7,999.00 RSD

Vandy Vape GAUR-21 200W VW/TC baterijski mod. Moćan i robustan baterijski mod koji pokreću dve Li-ion 21700 baterije.

Podeli sa prijateljima

Vandy Vape Gaur-21 200W VW / TC baterijski mod

Gaur-21 je novi baterijski mod iz kompanije Vandy Vape, izrađen u saradnji sa čuvenim Metom iz SMM vape YT kanala. Ideja je bila da se napravi moćan i robustan baterijski mod koji pokreću dve 21700 Li-Ion baterije, maksimalno otporan na spoljašnje uticaje a u isto vreme što je moguće lakši.
Telo Gaur-21 baterijskog moda je izrađeno od polikarbonata visoke otpornosti na habanje i udarce. Upotrebom ovog materijala se postiglo da mod ovih dimenzija bude neverovatno lagan, tako da bez baterija teži samo 128g.
Gaur-21 poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. Konektor je postavljen na sredini uređaja, atomizeri do 28mm širine neće viriti van tela moda.

Rad uređaja kontroliše poznati Vandy Vape elektronski čip. Sam čip ima vodootpornu zaštitu, a osim stabilnog i pouzdanog rada krasi ga i nekoliko simpatičnih dodatnih opcija.
Napredni Vandy Vape čipset ima ugrađen set standardnih opcija tj režima: VW (režim izmenljive snage), VV (režim izmenljivog napona), TC (kontrola temperature sa predefinisanim opcijama za Ni, Ti i SS žice) i Bypass (izlazna snaga zavisi od napunjenosti baterije, imitacija rada mehaničkog moda). Osim izbora režima, u meniju uređaja korisnik može zaključavati PLUS/MINUS dugmad ili ceo uređaj, regulisati povezivanje sa aplikacijom za pametni telefon itd...

Aktuelni režim i parametri bitni za rad uređaja su prikazani na malom ekranu u boji, visoke rezolucije.
Gaur-21 pokreću dve Li-Ion 21700 baterije, vezane serijski. Baterije se postavljaju tako što se uklone bočna vrata i tako pristupi ležištu baterija.

Neophodno je koristiti ISKLJUČIVO kvalitetne High-rate baterije, pogotovo ako se koriste DTL atomizeri na većim snagama. 
Za sve modove koji koriste serijski vezane baterije, preporuka je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Dobra praksa je da im se povremeno zamene pozicije.

Baterije se mogu puniti i unutar moda preko USB kabla nove generacije, Tip C. Gaur-21 može puniti baterije maksimalnom strujom od 1.8A, ali je preporuka da se koristi slabija struja. Svakako, radi dužeg životnog veka kako moda tako i samih baterija, punjenje na eksternom punjaču je univerzalna preporuka.

Gaur-21 mogu da pokreću i dve 18650 Li-ion baterije, ukoliko ih stavite u adaptere koji su deo kompleta.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Vandy Vape Gaur-21 200W TC/VW baterijski mod
- USB kabal Tip C
- 2 x adapter za 18650 baterije
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:2 x 18650    2 x 21700   
Osnovna boja:Crna   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape