Vandy Vape Berserker B3 (V3) MTL RTA 3ml atomizer


Vandy Vape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,799.00 RSD

Četvrti model u Berserker kolekciji aromizera kompanije Vandy Vape nosi oznaku B3. Kao i do sada, novi Berserker model pomera granice i donosi neka nova rešenja, uz standardno visok kvalitet izrade koji krasi sve Vandy Vape proizvode. Berserker B3 je dizajniran da udovolji kako korisnicima koji vole baš tesno MTL povlačenje, tako i onima koji vole malo "labaviji" MTL.

Podeli sa prijateljima

Vandy Vape Berserker B3 (V3) MTL RTA 3ml atomizer

RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.

Nakon ogromne popularnosti prethodnih Berserker modela, kompanija Vandy Vape nam predstavlja četvrti model u ovoj kolekciji koji nosi oznaku B3. Kao i do sada, novi Berserker model pomera granice i donosi neka nova rešenja, uz standardno visok kvalitet izrade koji krasi sve Vandy Vape proizvode. Berserker B3 je dizajniran da udovolji kako korisnicima koji vole baš tesno MTL povlačenje, tako i onima koji vole malo "labaviji" MTL.


Vandy Vape Berserker B3 je veoma jednostavan za podešavanje i korišćenje. Punjenje tanka se obavlja tako što se odvrne poklopac atomizera i tečnost sipa kroz otvore na poklopcu tanka.


U bogatom kompletu koji prati ovaj uređaj su čak tri različita MTL usnika.
Prva značajna izmena koju donosi Berserker B3 je modularnost: može se koristiti u varijanti sa tankom kapaciteta 3ml i tankom kapaciteta 6ml. Sve što je potrebno da se prebacite sa standardnog tanka od 3ml u veliki od 6ml se takođe nalazi u kompletu.

Kao i svaki prethodni Berserker, i B3 je najveću promenu doživeo po pitanju decka za postavljanje grejača i podešavanja protoka vazduha. Igla iliti pin ispod grejača se lako menja, samo se izvuče i umesto nje postavi druga. U kompletu su četiri različite igle, tj. igle sa različitim prečikom otvora za vazduh (0.8mm, 1.2mm, 1.4mm i 2.0mm) tako da svaki MTL korisnik može pronaći svoju idealnu opciju. Kao i kod Berserker V2 modela, najveća prednost ovakvog sistema za podešavanje protoka vazduha je činjenica da se veoma lako menja i kada je grejač postavljen! Dakle, postavite grejač i onda menjate pinove dok ne pronađete onaj koji Vam najviše odgovara.


Uređaj se može u potpunosti rasklopiti, radi pranja i održavanja.


Za izradu grejača možete koristiti standardnu Kanthal, Ni80 ili SS žicu debljine do 0.40mm (najbolje 0.32mm). Dobar rezultat se dobija i sa MTL Clapton žicama.

Berserker V2 fenomenalne rezultate daje i sa gotovim MTL grejačima, koje možete videti na ovoj stranici: Gotovi RBA grejači. Naša preporuka su Vandy Vape i Coilology MTL clapton/MTL Fused Clapton grejači.

SADRŽAJ KOMPLETA:

- Vandy Vape Berserker B3 MTL RTA 3ml atomizer
- kesica sa rezervnim gumicama, šrafovima i alatom
- adapter za proširenje tanka sa 3ml na 6ml
- rezervno providno tank staklo za 6ml kapacitet
- rezervno žuto tank staklo za 3ml kapacitet
- rezervno žuto tank staklo za 6ml kapacitet
- 2 x rezervni usnik
- zamenski pinovi: 0.8mm, 1.4mm i 2.0mm. 1.2mm je postavljen u atomizer
- 2 x Vandy Vape Superfine MTL Fused Clapton grejači
- uputstvo


Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape