Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA 3.5ml atomizer


Steam Crave
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,399.00 RSD

Aromamizer Classic MTL je novi MTL atomizer kompanije Steam Crave. Atomizeri ovog proizvođača su čuveni po veoma visokom kvalitetu izrade i izraženoj aromi koju pružaju, a Aromamizer Classic MTL nam uz sve to donosi i inovativno rešenje za podešavanje protoka vaduha.

Podeli sa prijateljima

Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA 3.5ml atomizer


RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.


Kompanija Steam Crave je poznata po atomizerima koje odlikuje fenomenalna, intezivna aroma. Nakon velike popularnosti Steam Crave atomizera za korišćenje uvlačenjem direkt u pluća (DTL) i njihovog prvog MTL atomizera pod nazivom Glaz Mini, sada nam stiže novi MTL model pod nazivom Aromamizer Classic MTL.


Ovaj atomizer poseduje trenutno aktuelnu varijantu za podešavanje protoka vazduha putem izmenljivih cevčica (pinova), kojoj su popularnost doneli modeli poput Fev, Bishop, Ripley itd... Uz standardno visok kvalitet izrade koji krasi Steam Crave uređaje, Aromamizer Classic MTL predstavlja dobar izbor za sve ljubitelje standardnog MTL korišćenja.


Aromamizer Classic MTL je uređaj modernog dizajna i visokog kvaliteta izrade. Jednostavan je za korišćenje, prečnik (širina) od 23mm ga čine odgovorajućim za gotovo sve aktuelne baterijske modove.Deck Aromamizer Classic MTL atomizera je veoma jednostavan i pristupačan. Radi se o poznatom Steam Crave dizajnu, koji korisniku ostavlja veoma malu mogućnost da napravi loš setap.


Tank se puni od gore. Odvrnete tank i u njega sipate max. 3.5ml tečnosti.


Sistem za podešavanje protoka vazduha je veoma precizan. Radi se o ideji da se postigne što direktniji protok pa su dve rupice za vazduh postavljene u ravni grejača, sa obe njegove strane. Na taj način vazduh spolja ide direktno na grejač, pa sa grejača direktno gore ka usniku.

Prvi benefit koji ovakav sistem donosi je zvuk, tj. odsustvo istog. Atomizeri sa ovakvim protokom vazduha su maltene bešumni.

Sam protok vazduha je neverovatno gladak, budući da nema krivina i ćoškova koje treba da obiđe. Bočni otvori za vazduh nisu obične rupe nego su u obliku cevčica koje dolaze gotovo do samog grejača. Zbog toga je ukus veoma izražen, a ovakav sistem omogućava da sjajan ukus dobijete kako sa grejačima od standardnih (jednostavnih) žica, tako i sa naprednim MTL clapton žicama.

Cevčice za protok vazduha se mogu menjati pa zato u ovom atomizeru mogu uživati kako korisnici koji vole baš tesan MTL cug, tako i oni koji vole prilično otvoren MTL protok vazduha. Cevčice se mogu menjati nezavisno od postavke grejača, tako da sa istim grejačem možete probati nekoliko kombinacija i pronaći onu koja Vam najviše odgovara.

U kompletu koji prati Aromamizer Classic MTL atomizer je veliki izbor različitih pinova, pa će svaki korisnik lako pronaći za sebe idealnu kombinaciju.


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA 3.5ml atomizer
- zamensko tank staklo
- komplet cevčica za protok vazduha (pinova)
- zamenski šrafovi, o-ring gumice i alat
- zamenski usnik
- dva RBA grejača i jastuče vate
- uputstvo


  Pitanja i Odgovori  Komentari

   Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

   Prijavi se

   Samo najbolji brendovi

   U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti   Vapepro
   PGVG Labs
   Charlie`s Chalk Dust
   Reewape
   BP Mods
   YiHi SXmini
   Uwell
   Geekvape
   Aspire
   Innokin
   KTS
   Elf Bar
   Wotofo
   VoopooTech
   Vaporesso