Lost Vape Thelema Quest 200W baterijski mod


Lost Vape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

8,199.00 RSD

Lost Vape Thelema Quest 200W baterijski mod. Moćan mod fantastičnog dizajna iz Thelema serije, koji pokreću dve Li-ion 18650 baterije.

Podeli sa prijateljima

Lost Vape Thelema Quest 200W baterijski mod

Nakon velike popularnosti Thelema DNA250C baterijskog moda, kompanija Lost Vape nam predstavlja i njegovu nešto jednostavniju ali osetno jeftiniju verziju pod nazivom Thelema Quest. Modeli su identičnog izgleda, osnovna razlika je "ispod haube". Dok Thelemu DNA250C pokreće čuveni DNA elektronski čip iz kompanije Evolv, Thelemu Quest pokreće istoimeni elektronski čip iz kompanije Lost Vape.


Prezentacija je za Thelema Quest kit, ali na njoj možete videti izgled i opcije Thelema moda.


Konstrukcija Theleme je izrađena od čelika, a telo je od legure cinka. Uređaj je visokog kvaliteta izrade, u ruci deluje masivno i pouzdano. Proizvodi se u nekoliko verzija sa interesantnim kombinacijama boja i materijala. Magnetna vrata za baterije se mogu poručiti zasebno, pa tako možete potpuno promeniti vizuelni identitet svoje Theleme.
Thelema Quest donosi standardan set opcija tj. režima rada. Osim režima izmenljive snage (VW) i kontrole temperature (TC za SS, Ni i Ti žice) tu su režim izmenljivog napona (VV) i Bypass režim (izlazna struja je direktno povezana sa napunjenošću baterije, uređaj oponaša mehanički baterijski mod). Napredni režim je VPC gde korisnik može da isprogramira promenu izlazne struje u jedinici vremena, tokom jedne aktivacije tj. jednog povlačenja.

Quest čip ima i 3 načina na koji isporučuje vrednost struje koju je korisnik zadao. Drugim rečima, ima 3 Boost koraka: SOFT, MEDIUM i HARD. Tu korisnik može da izabere da li će uređaj da isporuči struju mekše, standardno ili jače nego što je to uobičajeno.
Thelema Quest podržava brzo punjenje baterija unutar moda, ali bi ovu opciju trebalo izbegavati zbog dugovečnosti i očuvanja kapaciteta kako baterija, tako i samog uređaja.
Lost Vape Thelemu Quest pokreću dve Li-ion 18650 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, uzimajući u obzir snagu koju ovaj mod može da isporuči i da su baterije vezane serijski.

Preporučljivo je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Baterije su postavljene iza magnetnih vrata koja se uklanjaju povlačenjem u stranu. Jasno su označeni polariteti baterija, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterija.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Lost Vape Thelema Quest VW/TC baterijski mod
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:2 x 18650   
Osnovna boja:Braon    Crna    Karbon    Multikolor    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso