Lost Vape GRUS V2 100W baterijski mod


Lost Vape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

Lost Vape GRUS V2 100W baterijski mod. Nova verzija popularnog GRUS moda koji pokreće jedna Li-ion 21700 ili 18650 baterija, u novim bojama i sa unapređenom elektronikom, predstavlja pravi izbor za vapere koji žele veliku autonomiju baterije u elegantnom baterijskom modu vrhunske izrade.

Podeli sa prijateljima

Lost Vape Grus V2 100W 18650/2x700 baterijski mod

Grus je baterijski mod iz Quest linije proizvoda kompanije Lost Vape, predstavljen u jesen 2020. Zahvaljujući interesantnom izgledu i zavidnim performansama, za kratko vreme je stekao veliku popularnost. Sada nam Lost Vape predstavlja unapređenu verziju ovog baterijskog moda, sa osetno boljim elektronskim čipom i nekoliko novih boja tj. printova.

Grus V2 se proizvodi u 6 različitih kombinacija boja:
Između prve verzije Grusa i Grusa V2 ne postoje razlike u dimenzijama. Radi se o robustnom uređaju visokog kvaliteta izrade, koji lepo leži u ruci i prijatan je za korišćenje. Na TFT ekranu u boji su prikazani svi parametri bitni za rad samog uređaja.


 

Platforma oko konektora je široka čak 30mm, tako da se na Grusu bez problema mogu koristiti svi trenutno aktuelni atomizeri.
Osnovna razlika tj. unapređenje je u elektronskom čipu. U Grus V2 je ugrađen Quest 2.0 čip, koji odlikuje precizniji rad a korisniku je na raspolaganju 5 režima rada. Boost opcija sada ima 3 nivoa tj. koraka.
Grus V2 ima i unapređen ekran: veće je rezolucije nego onaj u prvoj verziji, i nudi čak 9 različitih kolor šema. Promena šeme se vrši istovremenim držanjem PLUS i MINUS prekidača.
Lost Vape Grus pokreće jedna, izmenljiva 18650, 20700 ili 21700 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem poklopca na dnu moda. NEOPHODNO je koristiti isključivo kvalitetne High-Rate baterije!
Baterija se može puniti unutar uređaja, preko usb porta nove generacije, Tip C. Ovakvo punjenje treba koristiti samo u slučaju nužde a za stalnu varijantu je preporučljivo imati poseban punjač za Li-ion baterije.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Lost Vape Grus V2 100W VW/TC baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650    1 x 21700   
Osnovna boja:Crna    Multikolor    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR