Lost Vape GRUS 100W baterijski mod


Lost Vape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,299.00 RSD

Lost Vape GRUS 100W baterijski mod. Baterijski mod koji pokreće Li-ion 21700, 20700 ili 18650 baterija, nesvakidašnje lepog dizajna i izuzetnog kvaliteta izrade.

Podeli sa prijateljima

Lost Vape Grus 100W 18650/2x700 baterijski mod

Grus je novi baterijski mod iz Lost Vape-a, model iz Quest linije proizvoda. Predstavljen u jesen 2020. godine i od prvog dana je izazvao veliku pažnju među vaperima širom sveta, jer ga uz nesvakidašnje lep dizajn i visok kvalitet izrade krasi i mogućnost korišćenja kako 18650 tako i 2x700 li-ion baterija. Ovaj prekrasan mod se proizvodi u čak 9 različitih kombinacija boja:

Grus je uređaj visokog kvaliteta izrade. Robustan, lepo leži u ruci i prijatan je za korišćenje. Na TFT ekranu u boji su prikazani svi parametri bitni za rad samog uređaja.
Platforma oko konektora je široka čak 30mm, tako da se na Grusu bez problema mogu koristiti svi trenutno aktuelni atomizeri.
Na TFT ekranu je moguć prikaz u 6 različitih boja. Promena boje se vrši tako što se prekidač drži pritisnut 2 sekunde.
Lost Vape Grus pokreće jedna, izmenljiva 18650, 20700 ili 21700 Li-ion baterija, koja se postavlja otvaranjem poklopca na dnu moda. NEOPHODNO je koristiti isključivo kvalitetne High-Rate baterije!
Baterija se može puniti unutar uređaja, preko usb porta nove generacije, Tip C. Ovakvo punjenje treba koristiti samo u slučaju nužde a za stalnu varijantu je preporučljivo imati poseban punjač za Li-ion baterije.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Lost Vape Grus 100W VW/TC baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650    1 x 21700   
Osnovna boja:Braon    Crna    Karbon    Multikolor    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape