Innokin Kroma 217 + Z Force Kit


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

9,399.00 RSD
7,699.00 RSD

Innokin Kroma 217 + Z Force Kit. Moćni Kroma 217 single-21700 baterijski mod i Z Force DTL atomizer, čine fanstastičan komplet namenjen zahtevnim korisnicima - za korišćenje na većim snagama i uvlačenje pare direktno u pluća (DTL).

Podeli sa prijateljima

Innokin Kroma 217 + Z Force Kit

Komplet koji se sastoji od moćnog Kroma 217 baterijskog moda i Z Force DTL atomizera, napravljen u saradnji Innokina sa čuvenim vaperima Filom Busardom i Dimitrisom Agrafotisom (VapinGreek).

Ovaj komplet je namenjen zahtevnim korisnicima za korišćenje na većim snagama i uvlačenjem pare direktno u pluća (DTL).
Kroma 217 baterijski mod je izrađen od legure cinka. Modernog je dizajna, veoma lepo leži u ruci i prijatna je za korišćenje. Proizvodi se u nekoliko verzija, u interesantnim kombinacijama boja i materijala.
Rad ovog baterijskog moda kontroliše novi elektronski čip iz Innokina, koji predstavlja malu revoluciju u svetu elektronskih cigareta. Ovaj čip je premijeru imao u Innokin Sensis modelu, nakon toga je predstavljen i u Coolfire Z80 baterijskom modu, i iskustva korisnika su više nego pozitivna.

Osnovna funkcija je standardni VW režim rada, gde korisnik postavlja snagu u skladu sa glavom tj. grejačem koji koristi i ličnim preferencijama. No, Innokin čip IV generacije nam donosi i neke nove funkcije:
  • COIL+ je opcija kojoj je cilj da poveća užitak prilikom korišćenja i produži životni vek grejača. Nakon što pustite prekidač, COIL+ na delić sekunde pusti struju nešto slabije snage. Na taj način se grejač natopi i prilikom sledeće aktivacije je ukus intezivniji od samog starta.
  • REFRESH je opcija koju treba koristiti povremeno, da se "popravi" ukus na grejaču koji ste već neko vreme koristili. Kada se aktivira, REFRESH pusti struju na 40% snage od one koju ste prethodno koristili, što pomaže da se ukus popravi u određenoj meri.
Kroma 217 podržava brzo punjenje baterije unutar moda, ali bi ovu opciju trebalo izbegavati zbog dugovečnosti i očuvanja kapaciteta kako baterija, tako i samog uređaja.

Ovaj baterijski mod pokreće jedna izmenljiva Li-ion baterija. Mogu se koristiti 18650 i 21700 modeli Li-ion baterija. Za korišćenje 18650 baterije je neophodan adapter koji je deo kompleta. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija.

Baterija je postavljena iza vrata koja se nalaze na dnu uređaja. Jasno su označeni polariteti baterije, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterije.Z Force Tank je atomizer kapaciteta 5ml, namenjen zahtevnim korisnicima za korišćenje na većim snagama i uvlačenjem pare direktno u pluća (DTL).

Ovaj atomizer koristi nov model DTL zamenskih glava, pod nazivom ZF Coil. ZF Coil glave su konstruisane na inovativan način, u njima su dva sloja mesh grejača što povećava efikasnost a intezitet arome je osetno veći.
Zamenske glave za ovaj atomizer možete pronaći na stranici Innokin ZF Coil zamenske glave

U kompletu su dve zamenske glave. Glava otpora 0.3 oma je predviđena za korišćenje na snagama od 30W do 45W, a ona otpora 0.2 oma je za snage od 50W do 80W.

Zamensko tank staklo za Z Force atomizer možete pronaći na stranici Z Force zamenski tank

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Kroma 217 100W VW baterijski mod
- Innokin Z Force 5ml atomizer
- Zamenska glava otpora 0.3oma
- Zamenska glava otpora 0.2oma
- Zamensko tank staklo
- Adapter za 18650 baterije
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Napredni modeli   
Baterija:1 x 18650    1 x 21700   
Vrsta:RDTL    DTL   
Osnovna boja:Crna    Multikolor    Srebrna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiComicell
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot