Innokin Kroma 217 100W baterijski mod


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,399.00 RSD

Innokin Kroma 217 100W baterijski mod. Jedan od najboljih izbora za korisnike kojima je potrebna velika autonomija baterije u uređaju kompaktnih dimenzija, Kroma 217 poseduje Innokinov čip poslednje generacije i pokreće je jedna Li-ion 21700 ili 18650 baterija.

Podeli sa prijateljima

Innokin Kroma 217 100W VW baterijski mod

Popularna Kroma kolekcija baterijskih modova kompanije Innokin je sada bogatija za još jedan model, Kroma 217. Zadržala je moderan izgled poput svog prethodnika, modela Kroma R, pa uz podršku za 21700 Li-ion baterije i Innokinov elektronski čip poslednje generacije predstavlja jednu od najboljih opcija na tržištu Single 21700 baterijskih modova.
Kroma 217 je izrađena od legure cinka. Modernog je dizajna, veoma lepo leži u ruci i prijatna je za korišćenje. Proizvodi se u nekoliko verzija, u interesantnim kombinacijama boja i materijala.
Rad ovog baterijskog moda kontroliše novi elektronski čip iz Innokina, koji predstavlja malu revoluciju u svetu elektronskih cigareta. Ovaj čip je premijeru imao u Innokin Sensis modelu, nakon toga je predstavljen i u Coolfire Z80 baterijskom modu, i iskustva korisnika su više nego pozitivna.

Osnovna funkcija je standardni VW režim rada, gde korisnik postavlja snagu u skladu sa glavom tj. grejačem koji koristi i ličnim preferencijama. No, Innokin čip IV generacije nam donosi i neke nove funkcije:

  • COIL+ je opcija kojoj je cilj da poveća užitak prilikom korišćenja i produži životni vek grejača. Nakon što pustite prekidač, COIL+ na delić sekunde pusti struju nešto slabije snage. Na taj način se grejač natopi i prilikom sledeće aktivacije je ukus intezivniji od samog starta.
  • REFRESH je opcija koju treba koristiti povremeno, da se "popravi" ukus na grejaču koji ste već neko vreme koristili. Kada se aktivira, REFRESH pusti struju na 40% snage od one koju ste prethodno koristili, što pomaže da se ukus popravi u određenoj meri.

Kroma 217 podržava brzo punjenje baterije unutar moda, ali bi ovu opciju trebalo izbegavati zbog dugovečnosti i očuvanja kapaciteta kako baterija, tako i samog uređaja.


Ovaj baterijski mod pokreće jedna izmenljiva Li-ion baterija. Mogu se koristiti 18650 i 21700 modeli Li-ion baterija. Za korišćenje 18650 baterije je neophodan adapter koji je deo kompleta. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija.

Baterija je postavljena iza vrata koja se nalaze na dnu uređaja. Jasno su označeni polariteti baterije, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterije.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Kroma 217 100W VW baterijski mod
- Adapter za 18650 baterije
- USB kabal Tip-C
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650    1 x 21700   
Osnovna boja:Crna    Karbon    Multikolor    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape