Innokin Coolfire Z80 + Zenith II Kit


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

8,499.00 RSD

Innokin Coolfire Z80 + Zenith II Kit. Zenith II, unapređena verzija planetarno popularnih Zenith i Zenith Pro atomizera, spojena sa Coolfire Z80 baterijskim modom nove generacije, daje kombinaciju koja je veoma jednostavna za korišćenje, ali svojim performansama garantuje užitak kako apsolutnim početnicima tako i naprednim vaperima.

Podeli sa prijateljima

Innokin Coolfire Z80 + Zenith II kit

Coolfire Z80 + Zenith II kit je novi starter komplet iz Innokina. Zenith II, unapređena verzija planetarno popularnih Zenith i Zenith Pro atomizera, ovde je spojena sa Coolfire Z80 baterijskim modom nove generacije. Dobijena je kombinacija koja je veoma jednostavna za korišćenje, ali svojim performansama garantuje užitak kako apsolutnim početnicima tako i iskusnijim, naprednim vaperima.
Coolfire Z80 baterijski mod i Zenith II atomizer čine kombinaciju modernog izgleda i fantastičnih performansi.
Coolfire Z80 baterijski mod

Rad Coolfire Z80 baterijskog moda kontroliše novi elektronski čip iz Innokina, koji predstavlja malu revoluciju u svetu elektronskih cigareta. Ovaj čip je premijeru imao u Innokin Sensis modelu, i iskustva korisnika su više nego pozitivna. Osnovna funkcija je standardni VW režim rada, gde korisnik postavlja snagu u skladu sa glavom tj. grejačem koji koristi i ličnim preferencijama. No, Innokin čip IV generacije nam donosi i neke nove funkcije:
 • COIL+ je opcija kojoj je cilj da poveća užitak prilikom korišćenja. Nakon što pustite prekidač, COIL+ pusti struju dodatnih 0.4s na 40% od snage koju ste koristili. Na taj način se grejač natopi i prilikom sledeće aktivacije je ukus intezivniji od samog starta.
 • F0 je opcija kako za napredne tako i za korisnike koji žele da istražuju. Svrha ove opcije je maksimalan užitak i produžavanje životnog veka grejača. Prva testiranja i istraživanja pokazuju da je F0 više nego uspešna u toj nameni, te se životni vek grejača može produžiti i za 94%!F0 funkcioniše tako što je korisniku data mogućnost da ručno podešava frekvenciju struje koju uređaj pušta na grejač. Nalaženjem idealne postavke povećava se i užitak prilikom korišćenja, a sam grejač traje osetno duže. Preporuka je da se postavi frekvencija 51-100Hz za MTL, a 20-50Hz za DTL korišćenje. Za razliku od Innokin Sensis modela, ovde je F0 opcija od starta otključana.

Coolfire Z80 pokreće jedna, izmenljiva Li-ion 18650 baterija. Bateriju koja je u modu možete puniti i ne vadeći je, preko USB porta nove generacije (tip c). Punjenje baterije unutar moda treba koristiti samo ponekad, isto kao i brzo punjenje snagom od 2A, jer drastično smanjuju kapacitet i životni vek baterije. Preporuka je da se Li-Ion baterija izvadi iz moda i puni na zasebnom punjaču!

U baterijskim modovima je neophodno koristiti kvalitetne High-rate baterije.
Zenith II atomizer

Zenith II je novi model atomizera proizveden u saradnji Innokina sa čuvenim vaperima Filom Busardom i Dimitrisom Agrafotisom (VapinGreek). Karakteriše ga visok kvalitet izrade, jednostavnost upotrebe i veoma izražena aroma. Kao i svoj prethodnici, sa pravom nosi titulu jednog od najboljih MTL/rDTL atomizera sa fabričkim glavama.

Kapacitet Zenith II atomizera je čak 5.5ml. Tečnost se sipa odozgo, otvoru tanka se pristupa tako što se platforma sa usnikom okrene u stranu.

Zenith II koristi dobro poznate i popularne Z Coil zamenske glave. Z Coil kolekcija zamenskih glava pokriva veoma širok spektar korisnika, od baš tesnog MTL protoka vazduha do restriktivnog DTL protoka.

Ventil za kontrolu protoka vazduha je dodatno unapređen pa korisniku nudi još širi i precizniji opseg podešavanja.

Takođe, Zenith II nudi mogućnost i zamene tank stakla, što nije bilo moguće kod prvog modela Zenitha.

Zamenske glave za Zenith II atomizer možete pronaći na ovoj stranici: Innokin Z Coil zamenske glave


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Coolfire Z80 VW baterijski mod
- USB tip C kabal
- Innokin Zenith II atomizer kapaciteta 5.5ml (sa 0.8 oma Z Coil zamenskom glavom, za 15-18W)
- Zamenska glava od 0.3 oma (za 30-40W)
- Rezervno tank staklo
- Zamenski delovi (DTL usnik)
- Uputstvo


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike    Napredni modeli   
Baterija:1 x 18650   
Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriPovezani proizvodi


Proizvodi iz iste kategorije

Novo!
Aspire Zelos X Kit

Aspire Zelos X Kit

7.899,00 RSD

Aspire Zelos 3 kit

Aspire Zelos 3 kit

7.999,00 RSD


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso