Innokin Coolfire Z80 80W baterijski mod


Innokin
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,899.00 RSD

Innokin Coolfire Z80 80W baterijski mod. Baterijski mod kako za početnike, tako i za iskusnije korisnike, koji pokreće jedna Li-ion 18650 baterija.

Podeli sa prijateljima

Innokin Coolfire Z80 80W baterijski mod

Innokin na velika vrata ulazi u svet baterijskih modova. Nakon nekoliko uspešnih modela, sada nam predstavljaju Coolfire Z80, fantastičan baterijski mod modernog dizajna sa elektronskim čipom IV generacije. Coolfire Z80 je uređaj koji nije skup a može da pruži puno zadovoljstvo kako novim korisnicima tako i starijim, zahtevnijim vaperima.
Rad Coolfire Z80 baterijskog moda kontroliše novi elektronski čip iz Innokina, koji predstavlja malu revoluciju u svetu elektronskih cigareta. Ovaj čip je premijeru imao u Innokin Sensis modelu, i iskustva korisnika su više nego pozitivna. Osnovna funkcija je standardni VW režim rada, gde korisnik postavlja snagu u skladu sa glavom tj. grejačem koji koristi i ličnim preferencijama. No, Innokin čip IV generacije nam donosi i neke nove funkcije:

- COIL+ je opcija kojoj je cilj da poveća užitak prilikom korišćenja. Nakon što pustite prekidač, COIL+ pusti struju dodatnih 0.4s na 40% od snage koju ste koristili. Na taj način se grejač natopi i prilikom sledeće aktivacije je ukus intezivniji od samog starta.

- F0 je opcija kako za napredne tako i za korisnike koji žele da istražuju. Svrha ove opcije je maksimalan užitak i produžavanje životnog veka grejača. Prva testiranja i istraživanja pokazuju da je F0 više nego uspešna u toj nameni, te se životni vek grejača može produžiti i za 94%!
F0 funkcioniše tako što je korisniku data mogućnost da ručno podešava frekvenciju struje koju uređaj pušta na grejač. Nalaženjem idealne postavke povećava se i užitak prilikom korišćenja, a sam grejač traje osetno duže. Preporuka je da se postavi frekvencija 51-100Hz za MTL, a 20-50Hz za DTL korišćenje.
Za razliku od Innokin Sensis modela, ovde je F0 opcija od starta otključana.
Coolfire Z80 pokreće jedna, izmenljiva Li-ion 18650 baterija. Bateriju koja je u modu možete puniti i ne vadeći je, preko USB porta nove generacije (tip c). Punjenje baterije unutar moda treba koristiti samo ponekad, isto kao i brzo punjenje snagom od 2A, jer drastično smanjuju kapacitet i životni vek baterije. Preporuka je da se Li-Ion baterija izvadi iz moda i puni na zasebnom punjaču!

U baterijskim modovima je neophodno koristiti kvalitetne High-rate baterije.

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Innokin Coolfire Z80 VW baterijski mod
- USB tip C kabal
- UputstvoVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 18650   
Osnovna boja:Crna    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso