Geekvape Wenax Stylus 1100mAh POD


Geekvape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

2,699.00 RSD

Geekvape Wenax Stylus 1100mAh POD e-cigareta. Wenax su proizvodi namenjeni korisnicima koji traže jednostavne i pouzdane uređaje malih dimenzija, lake za korišćenje uz maksimalan užitak.

Podeli sa prijateljima

Geekvape Wenax Stylus 1100mAh POD 

Stylus POD je model iz Wenax kolekcije kompanije Geekvape. Wenax su proizvodi namenjeni korisnicima koji traže jednostavne i pouzdane uređaje malih dimenzija, lake za korišćenje uz maksimalan užitak.

Sa telom izrađenim od aluminijuma, kertridžom kapaciteta 2ml i integrisanom baterijom od čak 1100mah, Wenax Stylus predstavlja veoma dobar izbor u svojoj kategoriji. Za dobru aromu i intezivan užitak se staraju poznate G-Coil zamenske glave koje koristi i popularni Aegis POD.
Wenax Stylus POD se može podjednako dobro koristiti kako sa standardnim e-tečnostima (tzv. Freebase tečnosti) tako i sa tečnostima na bazi nikotinskih soli (tzv. NicSalt tečnosti).

Više o POD sistemima i NicSalt tečnostima možete saznati na linku Nikotinske soli i POD uređaji - šta su i čemu služe?

Našu ponudu NicSalt tečnosti možete pronaći na linku NicSalt tečnosti
Uređaj se može zaključati i otključati sa 5 brzih klikova. Aktiviranje je moguće kako manuelno (pritiskom prekidača na dnu uređaja), tako i automatski - povlačenjem vazduha.

Kapacitet tanka je 2ml. Otvor za punjenje je na boku uređaja, iza gumenog poklopca. Kad želite da dopunite tank, izvučete kertridž i sklonite poklopac pa sipate e-tečnost. Usnik na kertridžu je standardni, izmenljiv 510 usnik.

Na dnu uređaja je prekidač ispod kojeg je ugrađeno LED svetlo. Tokom jednog povlačenja tj. aktivacije uređaja, LED služi kao indikator napunjenosti baterije. Zeleno svetlo označava da je baterija napunjena iznad 70%, plavo svetlo je za napunjenost od 30% do 70%, a kada je baterija napunjena manje od 30% svetlo je crveno.

Uređaj ima 3 režima rada, koja se automatski prilagode zamenskoj glavi koja je postavljena u uređaj. Promena režima se obavlja sa 3 brza klika prekidača, opcije su:
 • LOW: belo LED svetlo, snaga je 9W za 1.2 oma grejač (14W za 0.6 oma grejač)
 • MED: plavo LED svetlo, snaga je 10W za 1.2 oma grejač (15W za 0.6 oma grejač)
 • HIGH: zeleno LED svetlo, snaga je 11W za 1.2 oma grejač (16W za 0.6 oma grejač)
Ukoliko koristite manuelnu aktivaciju uređaja (na dugme), uvek će davati max predviđenu snagu za taj grejač: 11W, odnosno 16W!
Wenax Stylus ne poseduje opciju podešavanja protoka vazduha. Ako ste klasičan MTL korisnik, glave otpora 1.2 oma će biti dobar izbor za Vas. Ako volite malo labaviji MTL protok, tu su glave otpora 0.6 oma.

Glave se jednostavno postavljaju ubacivanjem u ležište na dnu kertridža. Zamenske glave za Wenax Stylus možete pronaći na stranici Geekvape G Coil zamenska glava

Zamenski tank kertridž je na stranici Geekvape Wenax Stylus zamenski tank kertridž


Baterija ovog uređaja se puni preko klasičnog Micro USB porta. Prilikom punjenja, maksimalna dozvoljena struja je 1A!


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Geekvape Wenax Stylus POD e-cigareta (sa 0.6 oma glavom)
- Zamenska glava otpora 1.2 oma
- Zamenski delrin usnik
- Micro USB kabal
- Alatka za vađenje zamenskih glava
- Uputstvo

Uz ovaj komplet možete poručiti i malu Inhalika torbicu po specijalnoj ceni od 149din!

Ova torbica je veoma zgodan dodatak svakoj POD e-cigareti, jer se u nju pored POD-a može spakovati i mala bočica tečnosti, usb kabal i rezervni kertridž / zamenska glava.

Inhalika torbicu možete dodati u meniju na vrhu stranice.

VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE! Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Namena:Modeli za početnike   
Baterija:Integrisana baterijska ćelija   
Osnovna boja:Crna    Crvena    Tamno siva    Zelena   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso