Geekvape Aegis MAX 21700 100W baterijski mod


Geekvape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

6,599.00 RSD

Geekvape Aegis MAX 21700 100W baterijski mod. Otporan na vodu, prašinu i udarce (prema IP67 standardu), Aegis MAX je moćan uređaj namenjen zahtevnijim korisnicima. Pokreće ga jedna Li-ion 21700, 20700 ili 18650 baterija.

Podeli sa prijateljima

GeekVape Aegis Max 21700 100W VW/TC baterijski mod

GeekVape Aegis Max je novi model u Aegis seriji, koji kompletira ovu kolekciju moćnih Geekvape uređaja. Aegis serija je pokrila sve od malih POD-ova do dual-18650 baterijskih modova, a Aegis Max je upravo model koji nedostaje: kvalitetan baterijski mod koji pokreće jedna 21700 Li-ion baterija.

Aegis uređaji su poznati po kvaliteti izrade, dugotrajnosti i otpornosti na oštećenja. Aegis Max nastavlja ovu tradiciju, te je otporan na udarce, kao i na delovanje vode i prašine (prema IP67 standardu).
Aegis Max poseduje sve kvalitete svojih prethodika, što se prvenstveno odnosi na čuveni Geekvape AS čip koji kontroliše rad uređaja. Osnovne odlike su mu stabilnost u radu i veoma velika brzina reakcije.

Dimenzije su nešto veće nego na Aegis Solo modelu, pa se na Aegis Max mogu koristiti i osetno veći (tj. širi) atomizeri.
Osnovni parametri:

Dimenzije: 93mm * 46mm * 34mm
Tip baterije: 18650 / 20700 / 21700
Tip konektora (navoja): 510 (samopodešavajući pin)
Deklarisani opseg snage: do 100W
Režimi rada: VW / Bypass / TC / TCR / VPC
Opseg otpora grejača: 0.05 - 3.00 oma

Aegis Max poseduje konektor sa adaptivnim plus pinom, koji se prilagodi dubini navoja atomizera koji se navrne. U mod je ugrađen set opcija za bezbednost: opcija zaključavanja parametara, zaštita od kratkog spoja, od preteranog pražnjenja baterije, zaštita od pregrevanja itd...
Uređaj se uključi sa 5 brzih klikova na prekidač. Izlazna vrednost snage (napona, temperature) se podešava preko PLUS i MINUS dugmića, nakon što se prethodno izvršio izbor odgovarajućeg režima rada. Sa tri brza klika na prekidač se bira jedan od dostupnih režima.
VW i TC su već standardni režimi izmenljive snage (VW) i kontrole temperature (TC).

U TCR režimu korisnik sam unosi vrednost TCR koeficijenta za grejnu žicu koju koristi.

VPC je napredni režim koji pruža mogućnost finog podešavanja ponašanja ovog uređaja. Korisniku je data mogućnost da isprogramira kako se i u kojim vremenskim razmacima vrednost snage menja, tokom jednog klika na prekidač (tj jedne aktivacije) uređaja.

U Aegis Solo je ugrađena unapređena verzija čipa, sa još kraćim vremenom reakcije: ovaj čip "okida" za manje od 0.020s nakon što pritisnete prekidač.
Uređaj pokreće jedna izmenljiva Li-ion baterija, podržani su 18650, 20700 i 21700 modeli. Baterija se postavlja otvaranjem vratanaca na dnu moda. Za korišćenje 18650 baterije je neophodan adapter koji je deo kompleta. PREPORUKA je korišćenje isključivo kvalitetnih High-Rate baterija!
U Aegis Max modu se li-ion baterija MOŽE puniti unutar uređaja. MicroUSB port je sakriven iza gumenog poklopca. Naravno, ovakvo punjenje treba koristiti samo u slučaju nužde a za stalnu varijantu je neophodno imati poseban punjač za Li-ion baterije.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- GeekVape Aegis Max 100W TC/VW baterijski mod
- Adapter za 18650 baterije
- Alatka za skidanje maske uređaja
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebu


VAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:1 x 21700    1 x 18650   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape