Exvape Expromizer V4 MTL RTA 2ml atomizer


ExVape
Boja*
2,999.00 RSD
2,599.00 RSD

Korisnici širom planete ubrajaju Expromizer RBA atomizere u vrh svetske ponude MTL uređaja. Dizajnirala ih je nemačka kompanije ExVape, odlikuje ih visok kvalitet izrade i jednostavnost upotrebe. Naravno, primaran je ukus a tu se ovim atomizerima teško može naći dostojan takmac.


  Dodaj u korpu
Podeli sa prijateljima

Exvape Expromizer V4 MTL RTA 2ml atomizer


RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.

Korisnici širom planete ubrajaju Expromizer RBA atomizere u vrh svetske ponude MTL uređaja. Expromizer atomizere je dizajnirala nemačka kompanije ExVape, odlikuje ih visok kvalitet izrade i jednostavnost upotrebe. Naravno, primaran je ukus a tu se ovim atomizerima teško može naći dostojan takmac.
Expromizer V4 je četvrti model u ovoj seriji. Sitnim ali važnim unapređenjima doveli su skoro do savršenstva ukupan užitak pri korišćenju, pa se Expromizer V4 često predstavlja kao MTL Killer. Nakon što ga probate, sigurni smo da ćete se složiti sa našim utiskom da ovako pompezna najava definitivno nije bez osnova.
Uređaj je prečnika 23mm, pa se može koristiti na gotovo svim aktuelnim baterijskim modovima. Jednostavan je za upotrebu, a količina vazduha se može podesiti od baš tesnog do standardnog MTL protoka.
Kapacitet ovog atomizera je 2ml. Opciono možete kupiti Bubble tank staklo za Expromizer V4, kojim se kapacitet uređaja povećava na čak 4ml: ExVape Expromizer V4 Bubble tank staklo

Podešavanje vazduha je na vrhu atomizera, što ga čini osetno otpornijim na curenje usled lošeg setupa, promene pritiska, temperature itd... Expromizer V4 ima i podešavanje dotoka tečnosti, tako da ne postoji prepreka da na ovom uređaju pronađete svoju idealnu postavku.
SADRŽAJ KOMPLETA:

- ExVape Expromizer V4 2ml MTL RTA atomizer
- kesica sa rezervnim gumicama i šrafovima
- rezervno tank staklo kapaciteta 2ml
- uputstvo


Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape