Elf Bar Lost Mary BM3500 2% jednokratni PUFF POD


Elf Bar
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako bi proverili dostupnost po radnjama.

1,299.00 RSD
999.00 RSD

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) Lost Mary BM3500 sa punjivom baterijom. U tanku je nikotinska so jačine 20mg/ml, kapacitet tanka je predviđen za do 3500 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Elf Bar Lost Mary BM3500 2% jednokratni PUFF POD


Jednokratne elektronske cigarete (tj. POD-ovi) su sve popularnije širom sveta. Prvi modeli su imali baterije i tankove malog kapaciteta, ali svakim danom raste potražnja za većim i moćnijim modelima. Lost Mary je kolekcija jednokratnih pod uređaja koje proizvodi kompanija Elf Bar, predviđenih prvenstveno za prodaju na teritoriji UK.
 
U Lost Mary BM3500 uređaj je ugrađen tank velikog kapaciteta, zapremine čak 10.5ml.
 Po pravilu, za ovako velik tank bi trebala i baterija velikog kapaciteta, koja bi svojim dimenzijama učinila finalni proizvod neprihvatljivo velikim. Elf Bar je ovaj problem rešio tako što je u Lost Mary BM3500 model ugradio punjivu bateriju. Drugim rečima, ovo nije jednokratni puff pod u bukvalnom značenju, jer se baterija može puniti.Unutar Lost Mary BM3500 jednokratne POD e-cigarete je integrisana baterija kapaciteta 650mAh i tank koji sadrži čak 10.5ml NicSalt e-tečnosti.

NicSalt tečnost je jačine 2% (nikotin 20mg/ml). Baterija i grejač su podešeni da rade na maloj snazi kako bi se optimizovalo trajanje. Ovakva kombinacija baterije i grejača, uz tank zapremine 10.5ml tečnosti, bi trebala da korisniku pruži i do 3500 uvlačenja (pufova)!*

Uređaj je spreman za upotrebu. Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep na usniku, i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi!

Nakon što se baterija isprazni, možete je dopuniti. Puni se preko klasičnog USB Tip-C kabla, preporuka je da ne koristite punjače velike snage (preko 1A). Ukoliko je baterija napunjena a uređaj ne proizvodi paru (ili daje zagoreo ukus) tank je potrošen i BM3500 se više ne može koristiti. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti tj. odložiti na nekom od mesta predviđenim za reciklažu baterija. Tank se ne može naknadno puniti!

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Elf Bar Lost Mary BM3500 jednokratna e-cigareta 2% nikotin


*Brojka od 3500 povlačenja je informativnog karaktera, precizno trajanje nekog jednokratnog uređaja zavisi od mnogo faktora (učestalost korišćenja, dužina povlačenja...) i ne može biti isti za sve korisnike.

Jačina nikotina:2% (20mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):3500   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiPGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR