Elf Bar CR2500 5% jednokratni PUFF POD


Elf Bar
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

1,099.00 RSD

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) Elf Bar CR2500. U tanku je nikotinska so jačine 50mg/ml, kapacitet baterije je predviđen za do 2500 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Elf Bar CR2500 5% jednokratni PUFF PODJednokratne elektronske cigarete (tj. POD-ovi) su sve popularniji širom sveta. Nekoliko je razloga za ovu, mnogima neočekivanu popularnost. Pre svega, sve je veći broj onih koji bi da probaju elektronsku cigaretu ali ne bi da daju mnogo novca jer nisu sigurni da će im vape odgovarati. Mnoge korisnike odbija sve ono što uglavnom prati korišćenje nekog kvalitetnijeg modela: podešavanje, izbor grejača, punjenje tečnosti, itd... Pa onda rešavanje tekućih problema poput kada menjati grejač, ako curi - zašto curi...

Jednokratne elektronske cigarete su tu od prvog dana vape ekspanzije širom sveta, ali su do nedavno bile realno beskorisne. Tek sada, sa uporednim razvojem tehnologije i pojavom tečnosti sa nikotinskim solima (NicSalt), jednokratni pod-ovi dobijaju svoj smisao.
Elf Bar je trenutno vodeća kompanija na polju jednokratnih POD uređaja. CR2500 je njihov novi model, inovativnog izgleda i fantastičnih performansi.Unutar Elf Bar CR2500 jednokratne POD e-cigarete je baterija od 1000mah i tank koji sadrži 5.5ml NicSalt e-tečnosti.

NicSalt tečnost je jačine 5% (nikotin 50mg/ml). S obzirom da je baterija podešena da radi na maloj snazi kako bi joj se optimizovao kapacitet i produžilo trajanje, ovakva kombinacija tečnosti i baterije garantuje užitak i efikasnost. Tank zapremine od 5.5ml u kombinaciji sa baterijom od 1000mAh bi trebao da korisniku pruži i do 2500 uvlačenja (pufova)!*

Uređaj je spreman za upotrebu. Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep na usniku, i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi! Nakon što se baterija potroši, uređaj će prestati da proizvodi paru. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti. Baterija i tank se ne mogu naknadno puniti!

SADRŽAJ KOMPLETA:
- Elf Bar 2500 jednokratna e-cigareta 5% nikotin
*Brojka od 2500 povlačenja je informativnog karaktera, precizno trajanje nekog jednokratnog uređaja zavisi od mnogo faktora (učestalost korišćenja, dužina povlačenja...) i ne može biti isti za sve korisnike.

Jačina nikotina:5% (50mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):2500   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape