Elf Bar 800 5% jednokratni PUFF POD


Elf Bar
Ukus*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

Jednokratna e-cigareta (PUFF POD) Elf Bar 800. U tanku je nikotinska so jačine 50mg/ml, kapacitet baterije je predviđen za do 800 povlačenja (pufova).

Podeli sa prijateljima

Elf Bar 800 5% jednokratni PUFF POD


Jednokratne elektronske cigarete (tj. PUFF POD-ovi) su sve popularniji širom sveta. Nekoliko je razloga za ovu, mnogima neočekivanu popularnost. Pre svega, sve je veći broj onih koji bi da probaju elektronsku cigaretu ali ne bi da daju mnogo novca jer nisu sigurni da će im vape odgovarati. Mnoge korisnike odbija sve ono što uglavnom prati korišćenje nekog kvalitetnijeg modela: podešavanje, izbor grejača, punjenje tečnosti, itd... Pa onda rešavanje tekućih problema poput kada menjati grejač, ako curi - zašto curi...

Jednokratne elektronske cigarete su tu od prvog dana vape ekspanzije širom sveta, ali su do nedavno bile realno beskorisne. Tek sada, sa uporednim razvojem tehnologije i pojave NicSalt tečnosti, jednokratni puff pod-ovi dobijaju svoj smisao.

Predstavljamo Vam Elf Bar 800, trenutno jedan od najpopularnijih jednokratnih modela u svetu.

Elf Bar 800 je uređaj veoma malih dimenzija ali fenomenalnih performansi. U ovom malom i laganom telu je smeštena baterija od 550mAh, grejač i tank zapremine 3.2ml.

U tanku je NicSalt tečnost jačine 5% (nikotin 50mg/ml). S obzirom da je baterija podešena da radi na maloj snazi kako bi joj se optimizovao kapacitet i produžilo trajanje, ovakva kombinacija tečnosti i baterije garantuje užitak i efikasnost svakom novopečenom vaperu. Osim toga, tank zapremine 3.2ml u kombinaciji sa baterijom od 550mAh bi trebao korisniku da pruži i do 800 uvlačenja (pufova)!

Uređaj je spreman za upotrebu.
Potrebno je samo da ga izvadite iz pakovanja, uklonite zaštitni silikonski čep na usniku, i možete ga koristiti.

Grejač se aktivira automatski, uvlačenjem vazduha. Ne postoji prekidač i nema podešavanja, samo povučete vazduh i e-cigareta radi! Nakon što se baterija potroši, uređaj će prestati da proizvodi paru. Od tog momenta je neupotrebljiv i možete ga baciti. Baterija i tank se ne mogu naknadno puniti!
Ukoliko ste baš Vi neko ko bi da proba e-cigaretu i vidi da li mu ova priča odgovara, ili imate u okruženju nekog koga bi želeli da prevedete u vaperske vode, Elf Bar 800 je sjajna test opcija!


SADRŽAJ KOMPLETA:
- Elf Bar 800 jednokratna e-cigareta 5% nikotinElf Bar 800 jednokratna e-cigareta se isporučuje u standardnoj (jednobojnoj) ili Luxe verziji, koja na telu ima interesantan print. Ne postoji mogućnost izbora, šalje se verzija koju trenutno imamo na stanju.Jačina nikotina:5% (50mg/ml)   
Max. broj povlačenja (puffova):800   

Pitanja i Odgovori
Proizvodi iz iste kategorije


Komentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso
  VBAR