Eleaf iStick Power 2C 160W baterijski mod


Eleaf
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

Eleaf iStick Power 2C 160W baterijski mod. Baterijski mod modernog dizajna i visokog kvaliteta izrade, koji pokreću dve Li-ion 18650 baterije.

Podeli sa prijateljima

Eleaf iStick Power 2C 160W VW baterijski mod

Poznata iStick kolekcija baterija i baterijskih modova iz Eleafa sada ima dva nova modela. Power 2 je baterija sa integrisanom ćelijom kapaciteta 5000mAh, a Power 2C je baterijski mod koji pokreću dve li-ion 18650 baterije.

Eleaf iStick Power 2C je baterijski mod modernog dizanja i visokog kvaliteta izrade.
Telo uređaja je prekriveno maskom od prirodne kože. Dostupno je nekoliko interesantnih kombinacija boja.

Parametri bitni za rad uređaja su prikazani na ekranu u boji visoke rezolucije. Korisniku je dostupna mogućnost personalizacije načina prikaza ovih podataka.
Maksimalna snaga koju može da isporuči iStick Power 2C je 160W. Uređaj ne poseduje režim kontrole temperature (TC), dostupan je samo klasičan režim izmenljive snage (VW) sa SMART funkcijom.

SMART funkcija radi tako što na osnovu očitanog otpora grejača automatski postavi vrednost snage na preporučenu vrednost. Inicijalne preporučene vrednosti se odnose na atomizer (grejače) koje Eleaf kombinuje sa ovim baterijama u e-cig kompletima, tako da nisu nužno najbolje za Vaš atomizer. Svakako predstavljaju korisnu bezbednosnu funkciju, jer sprečavaju da se grejač spali na prvoj aktivaciji ukoliko je uređaj ostao podešen na snagu preveliku za novonašrafljen grejač.
Eleaf iStick Power 2C pokreću dve Li-ion 18650 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, uzimajući u obzir snagu koju ovaj mod može da isporuči i da su baterije vezane serijski.

Preporučljivo je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru. Baterije su postavljene iza vrata na dnu uređaja. Jasno su označeni polariteti baterija, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterija.

Baterije se mogu puniti i unutar uređaja, preko USB porta nove generacije, Tip C. Punjenje baterija unutar moda treba koristiti samo ponekad, isto kao i brzo punjenje snagom od 2A, jer drastično smanjuju kapacitet i životni vek baterija. Preporuka je da se Li-Ion baterije izvade iz moda i pune na zasebnom punjaču!
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Eleaf iStick Power 2C baterijski mod
- USB kabal Tip C
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:2 x 18650   
Osnovna boja:Braon    Crna    Crvena    Multikolor    Plava    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiVapepro
PGVG Labs
Charlie`s Chalk Dust
Reewape
BP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso