Dovpo Riva DNA250C 200W baterijski mod


Dovpo
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

15,999.00 RSD

Dovpo Riva DNA250C 200W baterijski mod. Sjajan izbor za napredne korisnike, mod visokog kvaliteta izrade sa ugrađenim DNA250C čipom, koji pokreću dve Li-ion 18650 baterije.

Podeli sa prijateljima

Dovpo Riva DNA250C 200W baterijski mod

Riva je novi baterijski mod iz kompanije Dovpo. Visokog kvaliteta izrade i modernog dizajna, sa ugrađenim DNA250C elektronskim čipom, Riva predstavlja sjajan izbor za zahtevne i napredne korisnike.Dovpo Riva DNA250C je izrađena od legure aluminijuma. Kao i kod svih Dovpo uređaja, kvalitet izrade i finalna obrada su na veoma visokom nivou.
Što se tiče elektronike uređaja, DNA čip kompanije Evolv već godinama predstavlja vrhunac ponude u vape svetu. DNA250C je čip poslednje generacije, koji osim nekoliko novih funkcija donosi i prikaz parametara na ekranu u boji. Maksimalna snaga koju ovaj čip može da isporuči iznosi 200W.

Za čak i šturo objašnjenje koje sve opcije pruža Evolv DNA elektronika, malo bi bilo dve ovakve stranice. Opcija je toliko mnogo da se značajan procenat podešavanja i ne može uraditi na samom uređaju, nego se isti mora povezati sa računarom preko specijalnog EScribe programa dostupnog na Evolv sajtu. Nabrojaćemo samo neke: režimi kontrole temperature za sve standardne TC žice, TCR režimi za kontrolu temperature na nestandardnim žicama, Preheat, Replay, podešavanje na kojem naponu baterije da se uređaj isključuje, detaljan grafički prikaz u realnom vremenu svih parametara tokom korišćenja, online ažuriranje softvera uređaja itd...

Korisnicima koji nisu upućeni u tajne Evolv čipova je na raspolaganju uputstvo sa Evolv zvanične stranice i mnoštvo YT recenzija i tutorijala. No, moramo napomenuti da je DNA elektronika veoma popularna i među korisnicima koji ne žele da se bave silnim podešavanjima, ulaskom u nijanse i režimima rada. To su oni koji samo žele da zašrafe atomizer i podese željenu snagu, a DNA čip i njima pruža zadovoljstvo koje je za klasu iznad onog koje dobijaju sa standardnim baterijskim modovima.

Među novinama koje donosi DNA250C, tu su pass-through i opcija brzog punjenja baterija.
Pass-through je mogućnost da se uređaj koristi i dok se baterije pune. Ove dve opcije treba koristiti samo povremeno, tj kad to situacija zahteva. Brzo punjenje smanjuje kapacitet baterija i njihov životni vek, a pass-through je često velik stres za elektroniku, pogotovo ako se uređaj koristi na velikim snagama.
Dovpo Riva mod pokreću dve Li-ion 18650 baterije. Obavezna je upotreba kvalitetnih High Rate baterija, uzimajući u obzir snagu koju ovaj mod može da isporuči i da su baterije vezane serijski.

Preporučljivo je da baterije budu "venčane": isti model i iste starosti, uvek korišćene u paru.
Baterije su postavljene iza magnetnih vrata koja se uklanjaju povlačenjem u stranu. Jasno su označeni polariteti baterija, a i sam uređaj ima zaštitu od pogrešnog postavljanja baterija.
SADRŽAJ KOMPLETA:
- Dovpo Riva DNA250C VW/TC baterijski mod
- USB kabal
- Uputstvo za upotrebuVAŽNA NAPOMENA: Na kutiji svakog proizvoda se nalazi serijski broj(S/N) pomoću kojeg na sajtu proizvođača možete proveriti originalnost svog primerka!

NEOPHODNO JE DA SAČUVATE OVAJ SERIJSKI BROJ RADI EVENTUALNE REKLAMACIJE!
Zahtev proizvođača je da se uz reklamaciju priloži fizički primerak sličice sa serijskim brojem (dakle, sačuvate celo pakovanje ili samo deo gde je S/N) ili fotografija na kojoj se pored uređaja vidi S/N.

Unapred se zahvaljujemo na Vašem razumevanju.

Baterija:2 x 18650   
Osnovna boja:Braon    Crna   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiBP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar