BP Mods Pioneer V1.5 RTA 3.2ml atomizer


BP Mods
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

5,899.00 RSD

Pioneer V1.5 je unapređena verzija veoma popularnog Pioneer RTA atomizera kompanije BP Mods. Vizuelno su gotovo identični, stoga će i za V1.5 model primarna odlika biti fenomenalan ukus, pogotovo sa duvanskim tečnostima. Osnovno unapređenje koje donosi V1.5 se odnosi na lakše i sigurnije punjenje tanka, a tu je i dodatna komora za korišćenje u RDL režimu.

Podeli sa prijateljima

BP Mods Pioneer V1.5 RTA 3.2ml atomizer

RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.

Kompanija DOVPO pod brendom BP Mods distibuira atomizere i baterijske modove visokog kvaliteta, veoma popularne među vaperima širom sveta. Nakon velikog uspeha koji je doživeo Pioneer atomizer, BP Mods izlazi u susret svojim korisnicima i u skladu sa njihovim zahtevima predstavlja model V1.5 koji donosi nekoliko unapređenja.Specifikacija:

kapacitet: 3.2ml
prečnik: 22mm
upotreba: MTL/RDL

Prvo unapređenje koje donosi ovaj model se odnosi na punjenje tanka. Sada postoji sigurnosno zaključavanje koje sprečava neželjeno pomeranje ili skidanje kape sa atomizera.


Pioneer V1.5 model nudi mogućnost i DTL korišćenja (da budemo precizni, to je više restriktivno DTL iliti RDL).  U tu svrhu se u kompletu nalaze DTL zamenska komora, usnik, post i kontakt. Kada se ovi delovi ubace umesto fabrički postavljenih u MTL verziji, Pioneer V1.5 pruža mogućnost korišćenja na većim snagama i sa otvorenijim protokom vazduha.

Na slici su prikazane MTL i RDL verzija ovog atomizera:

Osnovno podešavanje protoka vazduha se obavlja postavljanjem odgovarajućeg pin ispod grejača. U kompletu je pet različitih pinova sa različitim prečnikom otvora za vazduh (1.0mm, 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm i 2.9mm) što pokriva od tesnog MTL protoka do prilično otovorenog RDL.
Na bazi atomizera je prsten na kojem možete preciznije podešavati protok.

Za izradu grejača možete koristiti standardnu Kanthal, Ni80 ili SS žicu debljine do 0.40mm (najbolje 0.32mm). Dobar rezultat se dobija i sa MTL Clapton žicama.

Pioneer V1.5 fenomenalne rezultate daje i sa gotovim MTL grejačima, koje možete videti na ovoj stranici: Gotovi RBA grejači. Naša preporuka su Vandy Vape i Coilology MTL Clapton/MTL Fused Clapton grejači.

SADRŽAJ KOMPLETA:

- BP Mods Pioneer V1.5 MTL RTA 3.2ml atomizer
- kesica sa rezervnim gumicama i šrafovima
- (R)DL komora, usnik, kontakt i post
- zamenski pinovi: 1mm, 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm i 2.9mm
- 3 x BP Mods gotov grejač
- uputstvo


Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Silver   

Pitanja i OdgovoriKomentari

  Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

  Prijavi se

  Samo najbolji brendovi

  U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnosti  Vapepro
  PGVG Labs
  Charlie`s Chalk Dust
  Reewape
  BP Mods
  YiHi SXmini
  Uwell
  Geekvape
  Aspire
  Innokin
  KTS
  Elf Bar
  Wotofo
  VoopooTech
  Vaporesso