Aspire Neeko MTL RTA 3ml atomizer


Aspire
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,499.00 RSD

Neeko RTA je prvi proizvod iz Prestige kolekcije koji je samostalno dizajniran i proizveden od strane kompanije Aspire. Visok kvalitet izrade i novo rešenje za podešavanje protoka vazduha čine Neeko RTA veoma privlačnom opcijom za sve MTL vapere.

Podeli sa prijateljima

Aspire Neeko MTL RTA 3ml atomizer


RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.

Kompanija Aspire je već nekoliko godina jedan od svetskih lidera u vape industriji. Popularnost je stekla prvenstveno modelima za početnike i start kompletima, a poslednjih nekoliko godina se probija i na tržište zahtevnijih korisnika i RBA atomizera. Nedavno su nam predstavili svoju Prestige kolekciju proizvoda, koju će činiti najkvalitetniji modeli koje Aspire dizajnira i proizvodi.

Neeko RTA je prvi proizvod iz Prestige kolekcije koji je samostalno dizajniran i proizveden od strane kompanije Aspire. Visok kvalitet izrade i novo rešenje za podešavanje protoka vazduha čine Neeko RTA veoma privlačnom opcijom za sve MTL vapere.

Neeko je svedenog dizajna, izrađen od visoko kvalitetnih materijala. Završna obrada je standardno dobra, pa će Neeko biti veoma prijatan za korišćenje.
Deck je veoma jednostavan pa je postavljanje grejača lako. U bogatom kompletu koji prati Neeko atomizer je nekoliko gumenih traka, koje mogu biti od pomoći da odvrnete tank koji ste prethodni put prejako zavrnuli.


Neeko RTA donosi interesantno rešenje za podešavanje protoka vazduha. Jedan od najvećih problema u priči oko protoka vazduha je sinhronizacija, npr. ukoliko podesimo da na grejač dolazi tesan vazduh onda bi i protok od grejača ka usniku trebao biti isti. Varijante u kojima na grejač dolazi tesan vazduh a odatle u širokom mlazu ide ka usniku (ili obratno) po pravilu ne daju dobar rezultat. Aspire inženjeri su u Neeko RTA atomizeru primenili nov pristup, pa se ovde nezavisno podešava protok vazduha do grejača, i od grejača.

U kompletu je 6 parova pinova, sa rupama prečnika 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm i 2.5mm. Jedan pin se postavlja ispod grejača a drugi na vrh cevi za vazduh ispod usnika. Na taj način svaki MTL korisnik može pronaći za sebe idealnu kombinaciju. Možete na obe pozicije postaviti pinove istog prečnika ili ih kombinovati, kako god da Vam više odgovara.
Neeko RTA se puni od gore, skinete poklopac sa usnikom i sipate tečnost u tank. Maksimalna zapremina tanka je 3ml. Komplet koji prati ovaj atomizer je veoma bogat, sadržaj možete videti na slici ispod.
SADRŽAJ KOMPLETA:

- Aspire Neeko MTL RTA 3ml atomizer
- zamensko tank staklo sa metalnim telom
- zamenski usnik
- pinovi za protok vazduha: 2 x 0.8mm, 2 x 1.0mm, 2 x 1.2mm, 2 x 1.5mm, 2 x 2mm (postavljeni u atomizer), 2 x 2.5mm
- zamenski šrafovi i o-ring gumice
- gumene trake za odvrtanje zapeklih tankova
- uputstvo


Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape