Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA 3ml atomizer


Vandy Vape
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

4,499.00 RSD

Novi model Berserker atomizera kompanije Vandy Vape nosi oznaku Berserker V2. Berserker V2 dosnosi nekoliko fenomenalnih inovacija, poput novog sistema za podešavanje protoka vazduha. Veliki izbor podešavanja daje ovom atomizeru mogućnost da udovolji i korisnicima koji vole baš tesno MTL povlačenje, i onima koji vole malo "labaviji" MTL.

Podeli sa prijateljima

Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA 3ml atomizer


RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.


Prvi model Berserker atomizera iz Vandy Vape fabrike bio je sjajan uređaj, i rekordnom brzinom je postao omiljen među MTL korisnicima. Vrlo brzo je dobio nezvaničnu titulu najboljeg MTL RTA atomizera na tržištu u svom cenovnom rangu.

Nakon modela V1.5, koji je sa nekoliko unapređenja sačuvao poziciju i popularnost Berserkera među vaperima širom sveta, kompanija Vandy Vape nam predstavlja Berserker V2. Na prvi pogled je jasno da će ovaj model dostići, ako ne i prestići, popularnost svojih prethodnika zahvaljujući nekoliko fenomenalnih inovacija. Tu se pre svega misli na sistem za podešavanje protoka vazduha, koji nije nov ali je prvi put napravljen da bude tako jednostavan za upotrebu, a koji Berserkeru V2 daje mogućnost da udovolji i korisnicima koji vole baš tesno MTL povlačenje, i onima koji vole malo "labaviji" MTL.
Berserker V2 MLT RTA je uređaj modernog izgleda i vrlo visokog kvaliteta izrade.
Berserker V2 je maksimalno jednostavan za korišćenje. Punjenje tanka se obavlja tako što se odvrne poklopac atomizera i tečnost sipa kroz otvore na poklopcu tanka. U kompletu su dva različita poklopca tanka, jedan sa silikonskom zaštitom ("zavesom") a drugi bez, tako da svaki korisnik može odabrati onaj koji mu odgovara.

Komplet takođe sadrži tri različita MTL usnika.
Najveća izmena koju donosi Berserker V2 je u decku na koji se montira grejač, kojem je sada dodata i mogućnost podešavanja dotoka vazduha. Za razliku od prehodnih verzija gde je rupa ispod grejača bila fiksna a korisnik protok vazduha podešava samo preko AFC prstena na bazi atomizera, ovde korisnik ispod grejača postavlja jedan od 6 dostupnih slotova sa različitim otvorima.

Ono što sistem sa slotovima čini tako praktičnim i jednostavnim za upotrebu je činjenica da se veoma lako menjaju i kada je grejač postavljen! Dakle, postavite grejač i onda menjate slotove dok ne pronađete onaj koji Vam najviše odgovara.

U kompletu su slotovi sa otvorima 0.8mm, 1mm, 1.4mm, 1.6mm i 2mm, kao i D-1 slot sa dva otvora prečnika po 1mm.

Zamenske airflow slotove možete pronaći na sledećoj stranici: Vandy Vape Berserker V2 airflow slotovi

Uređaj se može u potpunosti rasklopiti, radi pranja i održavanja.
Protok vazduha se i dalje može podešavati preko AFC prstena na bazi atomizera.

Za izradu grejača možete koristiti standardnu Kanthal, Ni80 ili SS žicu debljine do 0.40mm (najbolje 0.32mm). Dobar rezultat se dobija i sa MTL Clapton žicama.

Berserker V2 fenomenalne rezultate daje i sa gotovim MTL grejačima, koje možete videti na ovoj stranici: Gotovi RBA grejači. Naša preporuka su Vandy Vape i Coilology MTL clapton/MTL Fused Clapton grejači.Zamenska tank stakla možete pronaći na stranicama:

Vandy Vape Berserker V2 tank staklo

Vandy Vape Berserker V2 PEI tank staklo


SADRŽAJ KOMPLETA:

- Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA 3ml atomizer
- kesica sa rezervnim gumicama, šrafovima i alatom
- rezervno PEI tank staklo
- 2 x rezervni usnik
- 5 slotova za vazduh (+ jedan koji je već postavljen u bazi atomizera)
- 2 x Vandy Vape Superfine MTL Fused Clapton grejači
- uputstvo


Vrsta:MTL   
Osnovna boja:Crna    Silver   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiYiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar
Wick 'N' Vape