Ambition Mods Ripley MTL-RDL RTA 3.2ml atomizer


Ambition Mods
Boja*

Odaberite opciju iznad kako biste mogli da poručite ili proverite dostupnost.

5,499.00 RSD

Ripley MTL-RDL RDTA je novi atomizer napravljen u saradnji kompanija Ambition Mods i The Vaping Gentlemen Club. Naslednik popularnog Bishopa, Ripley poseduje identično rešenje za protok vazduha i kvalitet izrade koji se retko dobija i kod modela u značajno višem cenovnom rangu.

Podeli sa prijateljima

Ambition Mods Ripley MTL-RDL RTA 3.2ml atomizer


RTA (RBA) je oznaka za atomizer kog kojeg korisnik sam priprema grejač koje će koristiti.
Za ove atomizere ne postoje zamenske glave nego je potrebno da korisnik sam premota i postavi grejač željenih osobina.
Klasični RTA atomizeri su jednostavni za upotrebu. Uputstvo za izradu i postavljanje grejača možete pronaći u video klipu na ovoj stranici.

Ripley MTL-RDL RDTA je novi atomizer napravljen u saradnji kompanija Ambition Mods i The Vaping Gentlemen Club. Nastavljajući stazom koju je utabao prethodni model, Bishop RTA atomizer, Ripley je sačuvao sve ono što je prethodniku donelo do sad nezapamćenu popularnost. Inovativno rešen protok vazduha i kvalitet izrade koji se retko dobija i kod modela u značajno višem cenovnom rangu su i dalje tu, uz nekoliko unapređenja koja obećavaju da će i Ripley doživeti popularnost svog prethodnika.
Kao i Bishop, Ripley odlikuje veoma visok kvalitet izrade. Ivice su idealno obrađene, navoji su perfektni pa se tank lagano zavrće i odvrće. Za razliku od Bishopa, Ripley se puni od gore pa neće biti potrebe da se atomizer često rasklapa.
Ripley ima deck za grejače koji je identičan onom u Bishopu. Savršeno jednostavan, sa dva kanala u produžetku pozicije na koju se postavlja grejač. Vatu treba tesno provući kroz grejač i postaviti da leži u ovim kanalima, odseći je na krajevima kanala i to je sve. Nema brige oko toga da li je trebalo više ili manje vate, da li joj je pozicija dobra, da li pokriva sve otvore... bukvalno ne postoji način da napravite loš setap.
Osnovna razlika između Ripleya i njegovog prethodnika je pozicija samog decka tj grejača. Kod Ripleya je grejač iznad tanka, pa je mnogo bliži usniku. Ovo rezultira nešto toplijom parom i izraženijim ukusom. Pošto je grejač neposredno ispod usnika, korisnik može i da e-tečnost kaplje direktno na grejač. Otuda D u nazivu atomizera, Ripley RDTA (eng. Rebuildable Dripper Tank Atomizer).

Za natapanje vate je zadužena cevčica koja se postavlja ispod otvora na kraju decka. Ukoliko ste MTL korisnik možete postaviti dve metalne cevčice iz kompleta, a RDL korisnici će kao cevčicu upotrebiti tubu od mesh listića. Mesh listići se urolaju i ubace u rupe ispod otvora na kraju decka, tečnost će preko njih kapilarnim putem ravnomerno natapati vatu. Za ovo se koriste mesh listovi od tanke čelične žice gustog tkanja, drugačiji od onih koji su trenutno aktuelni za mesh DTL atomizere. Ovakvi mesh listovi su se nekada davno koristili za RBA atomizere Genesis tipa, što im je tada i donelo veliku popularnost jer je gusta čelična mrežica fenomenalan medijum za tečnost.


U video klipu možete videti demonstraciju kako urolati i postaviti ove mesh cevčice.
Tank Ripley atomizera se puni od gore. Nakon što se skine kapa sa usnikom, vidi se rupa sa poklopcem. Skinete poklopac i kroz rupu sipate e-tečnost u tank. Kapacitet tanka je 3.2ml.
Osim deckova, i sistem za protok vazduha je na Ripleyu identičan onom koji je predstavljen na Bishopu. Putanja vazduha je najdirektnija moguća, pa su dve rupice za vazduh postavljene u ravni grejača, sa obe njegove strane. Na taj način vazduh spolja ide direktno na grejač, pa sa grejača direktno gore ka usniku.

Prvi benefit koji ovakav sistem donosi je zvuk, tj. odsustvo istog. Ripley je maltene bešuman. Kad ga prvi put upotrebite pomislite kako ne radi jer nema nikakvog zvuka sa grejača, a onda Vas puna usta pare uvere da ovaj mališan itekako funkcioniše.

Sam protok vazduha je neverovatno gladak, budući da nema krivina i ćoškova koje treba da obiđe. Bočni otvori za vazduh nisu obične rupe nego su u obliku cevčica koje dolaze gotovo do samog grejača. Zbog toga je ukus veoma izražen, a ovakav sistem omogućava da sjajan ukus dobijete kako sa grejača od standardnih (jednostavnih) žica, tako i sa naprednih clapton žica. S' obzirom da je ovakav sistem obezbedio da se para dovodi direktno na grejač i direktno sa njega odvodi do usnika, veličina komore ne utiče na ukus koji ćete dobiti.
I ovde se količina vazduha podešava putem izmenljivih cevčica, zbog čega je diapazon potencijalnih korisnika Ripleya veoma širok. Svoj sweet spot mogu naći kako oni koji vole baš tesan MTL cug tako i oni koji vole znatno otvoreniji protok vazduha. U kompletu je nekoliko različitih varijanti ovih cevčica, sada su tu i modeli sa većim otvorima od onih koji su bili deo Bishop kompleta. Zato Ripley više nije samo MTL atomizer, već ga mogu koristiti i oni koji vole restriktivni DTL protok.

Cevčice se mogu menjati nezavisno od postavke grejača, tako da sa istim grejačem možete probati nekoliko kombinacija i pronaći onu koja Vam najviše odgovara. Cevčice su iste kao one u Bishopu i mogu se kombinovati.

Isto tako, ne morate postaviti simetričnu kombinaciju! Na primer, varijanta sa pinom od 1.6mm na jednoj a 1.0mm na drugoj rupi radi bez greške.
Ambition Mods Ripley MTL-RDL RDTA komplet je veoma bogat, tu je sve što Vam je potrebno da nađete svoju idealnu postavku na ovom atomizeru.
SADRŽAJ KOMPLETA:

- Ambition Mods Ripley MTL-RDL RDTA 3.2ml atomizer
- zamensko tank staklo
- cevčice za protok vazduha (pinovi): 0.8mm (x2), 1.0mm (x2), 1.6mm (x2), 1.8mm (x2), zatvoren pin (x1)
- zamenski šrafovi i o-ring gumice
- zamenski RDL usnik
- 4 lista SS316L 325 mesh
- uputstvo


Vrsta:MTL    RDTL   
Osnovna boja:Crna    Silver    Tamno siva   

Pitanja i OdgovoriKomentari

Nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni kako bi poslali komentar!

Prijavi se

Samo najbolji brendovi

U Inhalici ćete pronaći najbolji asortiman popularnih brendova za e-cigarete i e-tečnostiBP Mods
YiHi SXmini
Uwell
Geekvape
Aspire
Innokin
KTS
Elf Bar
Wotofo
VoopooTech
Vaporesso
VBAR
Vape Spot
XTAR
Vozol Bar